معرفی
گروه آموزشی کامپیوتر پذیرش دانشجو در رشته مهندسی کامپیوتر را از سال 1385 آغاز نموده و هم اکنون در مقاطع کارشناسی ارشد (گرایش نرمافزار)، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته دانشجو میپذیرد.
این دانشگاه زير نظر وزارت علوم، تحقيقات و فناوری فعاليت نموده و کليه قوانين و سرفصلهای درسی اين وزارتخانه را اجرا میکند. لازم به ذکر است پذیرش دانشجويان تمامی رشتهها در این دانشگاه از طريق سازمان سنجش آموزش کشور انجام میگیرد.
این گروه آموزشی به منظور افزایش بازدهی فضای آموزشی و پژوهشی و در نهایت افزایش رضایت دانشجویان خود سیاستهای مهمی را در پیش گرفته است که خوشبختانه حاصل اجرای آنها را میتوان در قبولی چشمگیر دانشجویان این رشته در مقاطع تحصیلی بالاتر و یا جذب موفق آنها در بازار کار (نسبت به سایر رشتهها) مشاهده نمود.
رشتههای تحصیلی
مهندسی کامپیوتر
کاردانی / کارشناسی ناپیوسته / کارشناسی پیوسته / کارشناسی ارشد
مهندسی کامپیوتر یکی از کاربردی ترین رشته های مهندسی در ایران است که به آموزش مفاهیم بنیادین سیستم های رایانه ای و انواع مهارتهای کاربردی مرتبط با آنها میپردازد.
گروه آموزشی کامپیوتر در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر (بدون گرایش) دانشجو میپذیرد. این رشته نسبت به سایر رشتههای مهندسی از بازار کار متنوعی برخوردار است. فارغ التحصیلان میتوانند در زمینههای کار در حوزه تولید (طراحی و برنامهنویسی انواع نرمافزار، طراحی و پیادهسازی انواع وب سایت، طراحی و پیادهسازی انواع بازی و پویانمایی، تحلیل و طراحی سیستمها) و کار در حوزه خدمات فنی (طراحی و پیادهسازی انواع شبکه، ارائه انواع خدمات در حوزه گرافیک رایانه ای، مونتاژ و فروش انواع سختافزار و نرم افزار، انجام تعمیرات سختافزاری و نرمافزاری) فعالیت داشته باشند.
همچنین علاقمندان به زمینههای کار در حوزه خدمات علمی و پژوهشی (عضویت در هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، تدریس در آموزش و پرورش، تدریس آزاد، نویسندگی و نشر در حوزه فناوری اطلاعات) امکان کار در این حوزه را دارند. مانند بسیاری از رشته های به روز مورد نیاز سازمان ها و ادارات، امکان استخدام در بخش خصوصی و دولتی به عنوان کارشناس فناوری اطلاعات، کارشناس نصب و استقرار سیستم، کارشناس پشتیبانی فنی و کارشناس بازاریابی و فروش نیز برای فارغ التحصیلان ساعی این رشته فراهم است.
محتوای درسی مقطع کارشناسی پیوسته بر اساس سرفصل مصوب وزارت علوم تنظيم شده است. دانشجویان کارشناسی پیوسته باید 142 واحد درسی را بگذرانند. بخش زیادی از دروس این مقطع در داخل کارگاه برگزار شده و به آموزش موضوعات کاربردی و مهم دنيای کامپيوتر میپردازد. از جمله اين دروس میتوان به دروس مختلف برنامهنویسی، پايگاهدادهها، گرافيک رايانهای، کارگاه رایانه، کارگاه شبکه، کارگاه سيستم عامل، امنیت شبکه، طراحی صفحات وب، شبیهسازی کامپيوتری، مهندسی نرمافزار، مهندسی اينترنت، برنامهسازی سيستم، هوشمصنوعی و زبانتخصصی اشاره نمود. ساير دروس این رشته نیز به آموزش مفاهيم پايهای علمرايانه میپردازد و دانش پايه دانشجويان از مفاهيم دنيای رايانه را افزايش میدهد که از جمله آنها میتوان به دروس طراحی الگوريتمها، معماری کامپيوتر، سیستمهای عامل، زبان ماشين و اسمبلی و دروس رياضی مربوطه اشاره نمود. در پايان اين دوره نيز دروس کارآموزی و پروژه کارشناسی برای افزايش مهارت عملی دانشجويان ارائه خواهد شد.
مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر یکی از کاربردی ترین رشته های مهندسی در ایران است که به آموزش مفاهیم بنیادین سیستم های رایانه ای و انواع مهارتهای کاربردی مرتبط با آنها میپردازد.
گروه آموزشی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ناپیوسته در رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر دانشجو میپذیرد. این رشته نسبت به سایر رشتههای مهندسی از بازار کار متنوعی برخوردار است. فارغ التحصیلان میتوانند در زمینههای کار در حوزه تولید (طراحی و برنامهنویسی انواع نرمافزار، طراحی و پیادهسازی انواع وب سایت، طراحی و پیادهسازی انواع بازی و پویانمایی، تحلیل و طراحی سیستمها) و کار در حوزه خدمات فنی (طراحی و پیادهسازی انواع شبکه، ارائه انواع خدمات در حوزه گرافیک رایانه ای، مونتاژ و فروش انواع سختافزار و نرم افزار، انجام تعمیرات سختافزاری و نرمافزاری) فعالیت داشته باشند.
محتوای درسی مقطع ناپیوسته بر اساس سرفصل مصوب وزارت علوم تنظيم شده است. دانشجویان کارشناسی ناپیوسته باید 70 واحد درسی را بگذرانند. بخش زیادی از دروس این مقطع در داخل کارگاه برگزار شده و به آموزش موضوعات کاربردی و مهم دنيای کامپيوتر میپردازد. از جمله اين دروس میتوان به دروس مختلف برنامهنویسی، پايگاهدادهها، گرافيک رايانهای، کارگاه رایانه، کارگاه شبکه، کارگاه سيستم عامل، امنیت شبکه، طراحی صفحات وب، شبیهسازی کامپيوتری، مهندسی نرمافزار، مهندسی اينترنت، برنامهسازی سيستم، هوشمصنوعی و زبانتخصصی اشاره نمود. ساير دروس این رشته نیز به آموزش مفاهيم پايهای علم رايانه میپردازد و دانش پايه دانشجويان از مفاهيم دنيای رايانه را افزايش میدهد که از جمله آنها میتوان به دروس طراحی الگوريتمها، معماری کامپيوتر، سیستمهای عامل، زبان ماشين و اسمبلی و دروس رياضی مربوطه اشاره نمود. در پايان اين دوره نيز دروس کارآموزی و پروژه برای افزايش مهارت عملی دانشجويان ارائه خواهد شد.
مهندسی کامپیوتر یکی از کاربردیترین رشته های مهندسی در ایران است که به آموزش مفاهیم بنیادین سیستم های رایانه ای و انواع مهارتهای کاربردی مرتبط با آنها میپردازد.
این رشته در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دارای گرایشهای متعددی است. گرایشهای مقطع کارشناسی ارشد کامپیوتر شامل گرایش نرمافزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، الگوریتم و محاسبات، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن و گرایش بیوانفورماتیک است. در مقطع دکتری نیز چهار گرایش نرم افزار، هوش مصنوعی، شبکه و رایانش و معماری کامپیوتر را شامل میشود.
محتوای درسی رشته مهندسی کامپیوتر (گرایش نرم افزار) در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سرفصل مصوب وزارت علوم تنظيم شده و شامل 26 واحد درسی و 6 واحد پایان نامه است. این سرفصل عمدتاً به موضوعات روز دنیای مهندسی نرمافزار میپردازد و از جمله دروس آن میتوان به پردازش تصویر، سیستمهای عامل پیشرفته، داده کاوی، تحلیلها و سیستمهای داده ای حجیم، مدیریت پایگاه دانش، پایگاه داده پیشرفته، موتورجستجو و وبکاوی، شبکههای کامپیوتری پیشرفته و ارزیابی کارایی سیستمها اشاره نمود. همچنین دانشجویان این رشته در یک درس دو واحدی به نام سمینار با روش های پژوهش در دوره کارشناسی ارشد، نحوه دسترسی به منابع علمی و نیز نحوه انتشار مقالات علمی در کنفرانسها و مجلات معتبر آشنا میشوند.
امتیازات ویژه
اینجا آموزش عالی است.
اعضای هیئت علمی(به ترتیب الفبا)
اساتید مدعو
پیوستها
چارت و سرفصل دروس
فایلهای راهنما
فرمها و آئیننامههای مقطع کارشناسی
فرمها و آئیننامههای مقطع کارشناسی ارشد
دستاوردها

کسب افتخار استاد نمونه دانشگاه
۱۳۹۲کسب افتخار استاد نمونه دانشگاه
آقای سید عباس باقری در سال 1392 به عنوان استاد نمونه دانشگاه امام جواد(ع) معرفی و مورد تجلیل واقع شد.

کسب افتخار استاد نمونه دانشگاه
۱۳۹۶کسب افتخار استاد نمونه دانشگاه
خانم الهام شریفی در سال 1396 به عنوان استاد نمونه دانشگاه امام جواد(ع) معرفی و مورد تجلیل واقع شد.

کسب عنوان پژوهشگر برتر
1397کسب عنوان پژوهشگر برتر
خانم دکتر الهام شریفی به عنوان پژوهشگر برتر داخلی در سال 1397 معرفی و در مراسم هفته پژوهش مورد تجلیل واقع شدند.

طراحی و توسعه نرمافزارهای کاربردی
1398 - 1399طراحی و توسعه نرمافزارهای کاربردی
چند نرمافزار کاربردی موفق به صورت جداگانه توسط آقایان سید عباس باقری و مسعود پورزحمتکش از اعضای هیئت علمی گروه کامپیوتر طراحی و پیادهسازی شده و برای استفاده عملیاتی در اختیار دانشگاه قرار داده شده است.

ترجمه و تألیف کتاب
1397 - 1399ترجمه و تألیف کتاب توسط اعضای هیئت علمی
تعداد دو کتاب درسی دانشگاهی در حوزه تخصصی کامپیوتر توسط آقای سید عباس باقری مدیر و عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر ترجمه و تألیف شده و در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۹ به بازار نشر کتاب عرضه شده است.

کسب عنوان دانشجوی فناور برتر دانشگاه
1397کسب عنوان دانشجوی فناور برتر دانشگاه
سه نفر از دانشجویان شامل آقایان فتحی، پاینده و حاجی میرزایی در مراسم هفته پژوهش دانشگاه به عنوان دانشجوی فناور برتر معرفی و مورد تجلیل واقع شدند. در میان 5 نفر تجلیل شده، 3 نفر از گروه کامپیوتر بودند.

کسب مقام اول در جشنواره سراسری قرآن
1393کسب مقام اول در بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن
خانم فاطمه دهقان نیری دانشجوی رشته کامپیوتر موفق شد تا در بیست و نهمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم، رشته مدیحه سرایی خواهران، رتبه اول را کسب نماید.

پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد
سالهای متعددپذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد
دانشجویان رشته کامپیوتر همواره درصد قابل توجهی از قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای مطرح را به خود اختصاص دادهاند.
برنامههای ویژه